STN EN ISO 17234-2: 2011 (79 3883), Usne. Chemické skúšky na stanovenie určitých azofarbív vo farbených usniach Časť 2 Stanovenie 4-aminoazobenzénu (ISO 17234-2: 2011) - Brescher, Roman (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17234-2: 2011