STN EN ISO 17234-2: 2011 (79 3883), Usne. Chemické skúšky na stanovenie určitých azofarbív vo farbených usniach Časť 2 Stanovenie 4-aminoazobenzénu (ISO 17234-2: 2011) - Brescher, Roman; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17234-2: 2011
Spracovateľ: Roman Brescher. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy