Časť 1 Extrahovateľné kovy (ISO 17072-1: 2011) - Brescher, Roman; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17072-1: 2011
Táto norma ruší článok 3.7 STN 79 0055 z februára 2001
Spracovateľ: Roman Brescher. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy