STN EN ISO 17072-2: 2011 (79 3886), Usne. Chemické stanovenie obsahu kovov Časť 2 Celkový obsah kovov (ISO 17072-2: 2011) - Brescher, Roman; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17072-2: 2011
Spracovateľ: Roman Brescher. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy