STN EN ISO 3759: 2011 (80 0825), Textílie. Príprava, označovanie a meranie vzoriek plošných textílií pri skúškach zisťovania zmien rozmerov (ISO 3759: 2011). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3759: 2011