STN EN ISO 3759: 2011 (80 0825), Textílie. Príprava, označovanie a meranie vzoriek plošných textílií pri skúškach zisťovania zmien rozmerov (ISO 3759: 2011). - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3759: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3759 z augusta 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy