STN EN 1846-1: 2011 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 1 Triedenie a označovanie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-1: 2011 + Cor. Jun 2011