STN EN 1846-1: 2011 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 1 Triedenie a označovanie - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-1: 2011 + Cor. Jun 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1846-1 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komsia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy