STN EN 331/A1: 2011 (13 4120), Ručne ovládané guľové ventily a kúžeľové ventily s uzavretým dnom na plynové inštalácie v budovách. Zmena A1. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 331: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 331: 1998/A1: 2010