STN EN 61000-6-4/A1: 2011 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-4 Všeobecné normy. Emisie - priemyselné prostredia. Zmena A1 - Adamec, Ľubor; Poliaková, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 61000-6-4: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-4: 2007/A1: 2011
Spracovateľ: Ľubor Adamec, Elena Poliaková. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy