STN EN 62507-1: 2011 (01 3720), Identifikačné systémy umožňujúce jednoznačnú výmenu informácií. Požiadavky Časť 1 Princípy a metódy (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62507-1: 2011