STN EN ISO 14579: 2011 (02 1148), Skrutky s valcovou hlavou a so šesťcípovým oblým vnútorným vybratím (ISO 14579: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14579: 2011