STN EN ISO 14579: 2011 (02 1148), Skrutky s valcovou hlavou a so šesťcípovým oblým vnútorným vybratím (ISO 14579: 2011). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14579: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14579 z decembra 2002v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy