STN EN ISO 14583: 2011 (02 1149), Skrutky so zaoblenou valcovou hlavou a so šesťcípovým oblým vnútorným vybratím (ISO 14583: 2011). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14583: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14580 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy