STN EN ISO 14584: 2011 (02 1150), Skrutky so zapustenou šošovkovitou hlavou a so šesťcípovým oblým vnútorným vybratím (ISO 14584: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14584: 2011