STN EN 15011: 2011 (27 0016), Žeriavy. Mostové a portálové žeriavy. - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15011: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15011 z júla 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Norma je nahradená normou STN EN 15011 + A1 zo septembra 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy