STN EN 14535-1 + A1: 2011 (28 4011), Železnice. Brzdové kotúče pre železničné vozidlá Časť 1 Brzdové kotúče nalisované alebo natiahnuté za tepla na nápravu alebo hnací hriadeľ, rozmery a požiadavky na kvalitu (Konsolidovaný text) - Kalinčiak, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14535-1: 2005 + A1: 2011