STN EN 61558-2-9: 2011 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a ich kombinácií Časť 2-9 Osobitné požiadavky na transformátory a napájacie zdroje pre ručné svietidlá triedy ochrany III so žiarovkami s volfrámovým vláknom a ich skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-9: 2011