STN EN 61558-2-12: 2011 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a ich kombinácií Časť 2-12 Osobitné požiadavky na transformátory konštantného napätia a na napájacie zdroje konštantného napätia a ich skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-12: 2011