STN EN 61558-2-12: 2011 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a ich kombinácií Časť 2-12 Osobitné požiadavky na transformátory konštantného napätia a na napájacie zdroje konštantného napätia a ich skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-12: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 61558-2-12 z júna 2003 v celom rozsahu. STN EN 61558-2-12 z júna 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 3. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy