STN EN 131-1 + A1: 2011 (49 3801), Rebríky Časť 1 Termíny, typy, funkčné rozmery (Konsolidovaný text) - Gáborik, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-1: 2007 + A1: 2011