STN EN 131-1 + A1: 2011 (49 3801), Rebríky Časť 1 Termíny, typy, funkčné rozmery (Konsolidovaný text) - Gáborik, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-1: 2007 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 131-1 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Gáborik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 131-1 z februára 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 10. 2017
Keywords: normy