STN EN 15234-1: 2011 (65 7419), Tuhé biopalivá. Zabezpečovanie kvality paliva Časť 1 Všeobecné požiadavky - Strigáč, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15234-1: 2011