STN EN ISO 2811-1: 2011 (67 3012), Náterové látky. Stanovenie hustoty Časť 1 Pyknometrická metóda (ISO 2811-1: 2011) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2811-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 2811-1 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy