STN EN ISO 2811-4: 2011 (67 3012), Náterové látky. Stanovenie hustoty Časť 4 Metóda tlakového valca (ISO 2811-4: 2011) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2811-4: 2011