STN EN 673: 2011 (70 1631), Sklo v stavebníctve. Stanovenie súčiniteľa prechodu tepla (hodnota U). Výpočtová metóda. - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 673: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 673 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a obvodové plášte
Keywords: normy