STN EN 975: 2011 (70 1633), Sklo v stavebníctve. Stanovenie súčiniteľa prechodu tepla (hodnota U). Metóda meradla tepelného toku. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 675: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 675 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy