STN EN 410: 2011 (70 1634), Sklo v stavebníctve. Stanovenie svetelných a solárnych vlastností zasklenia. - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 410: 2011