STN EN 771-3: 2011 (72 2632), Špecifikácia murovacích prvkov Časť 3 Betónové murovacie prvky (z hutného a ľahkého kameniva) - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 771-3: 2011