STN EN 771-5: 2011 (72 2632), Špecifikácia murovacích prvkov Časť 5 Murovacie prvky z umelého kameňa - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 771-5: 2011