STN EN 771-5: 2011 (72 2632), Špecifikácia murovacích prvkov Časť 5 Murovacie prvky z umelého kameňa - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 771-5: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 771-5 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN 771-5 z apríla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 2. 2013
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Keywords: normy