STN EN 772-11: 2011 (72 2636), Metódy skúšania murovacích prvkov Časť 11 Stanovenie kapilárnej nasiakavosti betónových tvaroviek a murovacích prvkov z autoklávovaného pórobetónu, umelého a prírodného kameňa a počiatočnej rýchlosti nasiakavosti pálených murovacích prvkov - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 772-11: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 772-11 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Keywords: normy