STN EN 772-16: 2011 (72 2636), Metódy skúšania murovacích prvkov Časť 16 Stanovenie rozmerov - Szöllösiová, Darina; Szöllösi, Gabriel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 772-16: 2011