STN EN 772-16: 2011 (72 2636), Metódy skúšania murovacích prvkov Časť 16 Stanovenie rozmerov - Szöllösiová, Darina; Szöllösi, Gabriel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 772-16: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 772-16 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Darina Szöllösiová, Gabriel Szöllösi. Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Keywords: normy