STN EN 772-21: 2011 (72 2636), Metódy skúšania murovacích prvkov Časť 21 Stanovenie nasiakavosti tehliarskych murovacích prvkov a vápennopieskových murovacích prvkov ponorením do studenej vody - Szöllösiová, Darina; Szöllösi, Gabriel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 772-21: 2011
Spracovateľ: Darina Szöllösiová, Gabriel Szöllösi. Technická komisia: TK 56 Kusové stavivá a skúšobníctvo
Keywords: normy