STN EN 1858 + A1: 2011 (73 4205), Komíny. Stavebné prvky. Betónové komínové tvarovky (Konsolidovaný text). - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1858: 2008 + A1: 2011