STN EN 55022/A2: 2011 (33 4222), Zariadenia informačnej techniky. Charakteristiky rádiového rušenia. Medze a metódy merania. Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 55022: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55022: 2006/A2: 2010