STN EN 50173-4/A1: 2011 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 4 Obytné priestory. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 50173-4: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-4: 2007/A1: 2010 vrátane EN 50173-4: 2007/A1: 2010/AC: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy