STN EN 50173-5/A1: 2011 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 5 Výpočtové strediská. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 50173-5: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-5: 2007/A1: 2010 vrátane EN 50173-5: 2007/A1: 2010/AC: 2011