STN EN ISO 14405-1: 2011 (01 4205), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Tolerovanie rozmerov Časť 1 Dĺžkové rozmery (ISO 14405-1: 2010) - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14405-1: 2010