STN EN ISO 14405-1: 2011 (01 4205), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Tolerovanie rozmerov Časť 1 Dĺžkové rozmery (ISO 14405-1: 2010) - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14405-1: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14405-1 z mája 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy