STN EN 88-1: 2011 (06 1021), Regulátory tlaku plynu a súvisiace bezpečnostné zariadenia určené pre spotrebiče na plynné palivá Časť 1 Regulátory tlaku plynu na vstupný tlak do 50 kPa vrátane - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 88-1: 2011