STN EN 88-1: 2011 (06 1021), Regulátory tlaku plynu a súvisiace bezpečnostné zariadenia určené pre spotrebiče na plynné palivá Časť 1 Regulátory tlaku plynu na vstupný tlak do 50 kPa vrátane - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 88-1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 88-1 zo septembra 2011, ktorá od 1. 9. 2011 nahradila STN EN 88-1 z mája 2008 v celom rozsahu. Táto norma nahrádza STN EN 12067-1 z augusta 2001 a STN EN 12078 z januára 2002 v celom rozsahu. STN EN 88-1 z mája 2008, STN EN 12087-1 z augusta 2001 a STN EN 12078 z januára 2002 sa môžu súbežne s touto normou používať do 30. 4. 2014
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Norma je nahradená normou STN EN 88-1 + A1 z októbra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy