STN EN 161: 2011 (06 1803), Samočinné uzatváracie ventily horákov na plynné palivá a spotrebičov na plynné palivá. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 161: 2011