STN EN 161: 2011 (06 1803), Samočinné uzatváracie ventily horákov na plynné palivá a spotrebičov na plynné palivá. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 161: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 161 zo septembra 2011, ktorá od 1. 9. 2011 nahradila STN EN 161 z augusta 2007 v celom rozsahu. STN EN 161 z augusta 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 3. 2014
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Norma je nahradená normou STN EN 161 + A3 zo septembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy