STN EN 12561-3: 2011 (28 0051), Železnice. Cisternové vozne Časť 3 Spodné plniace a vyprázdňovacie zariadenie na plyny skvapalnené pod tlakom (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12561-3: 2011