STN EN 12561-4: 2011 (28 0051), Železnice. Cisternové vozne Časť 4 Vrchné zariadenie na vrchné vyprázdňovanie a vrchné plnenie kvapalných látok (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12561-4: 2011