STN EN 12561-4: 2011 (28 0051), Železnice. Cisternové vozne Časť 4 Vrchné zariadenie na vrchné vyprázdňovanie a vrchné plnenie kvapalných látok - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12561-4: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 12561-4 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy