STN EN 12561-5: 2011 (28 0051), Železnice. Cisternové vozne Časť 5 Zariadenie na prívod a odvod plynnej fázy pri plnení a vyprázdňovaní kvapalných látok (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12561-5: 2011