STN EN 61029-2-4: 2011 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-4 Osobitné požiadavky na stolové brúsky (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-4: 2011